ProMeister

ProMeister er et selskap som driver forretnings- og kompetanseutvikling for bilverksteder og bilmekanikere. 

Kundene er noen av Norges mest kjente verkstedskjeder. Totalt arbeider ProMeister i dag med over 700 tilsluttede verksteder og gjennomfører kurs for mer enn 6000 mekanikere årlig.

Kurs og kompetanseheving

Den raske utviklingen innen kjøretøyteknologi gjør at verkstedbransjen kontinuerlig må oppdatere og utvikle seg med ny kunnskap innen bilteknikk. Vi tilbyr flere forskjellige kurs med praktisk og teoretisk opplæring innen moderne kjøretøyteknologi. Vi tilbyr også undervisningsmodeller med egne undervisningsprogram for videregående opplæring, e-læring, samt skreddersydde konsulenttjenester og kurs basert på det enkelte verksteds behov.

ProMeister startet i 2017 en egen modernisert utdannelse på VGS-nivå, ProMeister Kjøretøy. Programmet drives i samarbeid med skoleaktører, med stort fokus på praktisk læring i moderne verksteder.

Forretningssystem PBS

Vårt forretningssystem ProMeister Business System, PBS, tilbyr en helhetsløsning som tar hånd om hele verkstedets administration. Alt fra tilbud, ordrer, kundekontakt, fakturering og bokføring.

Support og kundeservice

I vår bookingsportal håndterer vi årlig over 200 000 henvendelser via telefon og online. Portalen er et verktøy som gjør det enkelt for verkstedet å administrere bileier fra start til slutt i kundereisen. Vi kan bistå med booking av nye kunder til verkstedet, tilbudsberegning og support.

200000 +

kundehenvendelser

6000 +

mekanikere på våre kurs

Kurs og kompetanseheving

ProMeister Academy

I denne videoen får du et lite innblikk i vårt kurssenter i Bergen, der du får se hvordan ProMeister jobber med kompetanse for å sikre fremtidens kjøretøyteknologi.

Kontakt

info@mekonomencompany.no
+47 75 39 49 00

c/o Bileko Car Parts Norway AS
Postboks 1014
2804 Gjøvik
Norge

Web

Vil du vite mer? Besøk promeister.no