MECA

MECA er Norges største bilverkstedkjede med over 359 bilverksteder over hele landet. MECA har tilgang til den nyeste teknologien innen både utstyr og kompetanse, og med vårt store nettverk kan vi være spesialister på alle landets vanlig forekommende bilmerker.

MECA står for trygghet

Alle MECA sine bilverksteder utfører service- og reparasjonsarbeid på alle vanlig forekommende bilmerker.

  • MECA leverer det som er avtalt
  • MECA gir 12 måneders gratis MECA Veihjelp inkludert i alle servicer
  • MECA bruker deler av original kvalitet, og utfører arbeidet etter bilfabrikantens spesifikasjoner. Derfor gjelder også nybilgarantien etter et besøk på et MECA-verksted
  • MECA dokumenterer arbeidet som er utført

Vi tar vare på bilen din!

Åpen

Vis åpenhet gjennom å være positiv, lyttende og møt alle med respekt og smil. Vi bygger teamet vårt gjennom å vise hverandre medmenneskelighet, tillit og er redelige med hverandre, samtidig som vi åpne for endringer og nye forslag.

Pålitelig

Gjennom å være ærlige, transparente og punktlige skaper vi tillit og troverdighet hos våre kunder, samarbeidspartnere og kolleger. Når vi er pålitelig, vil vi bygge sterke relasjoner og opprettholde et godt omdømme.

Proaktiv

Ved å ta initiativ, være proaktive og utfordre oss selv viser vi en offensiv holdning. Vi strekker oss langt for å levere kvalitet til våre kunder og søker stadig nye måter å forbedre oss, og våre tjenester på.

359

verksteder

Kontakt

info@mekonomencompany.no

Helsfyr Panorama, 9. etg.,
Innspurten 9, 0663 Oslo
Norge

Web

Vil du vite mer? Besøk www.meca.no

Følg oss på Facebook