Mekonomen

Mekonomen er Norges desidert sterkeste merkevare innenfor verkstedbransjen med hele 94% kjennskap blant befolkningen. Kjeden består av ca 300 verksteder og kjennes igjen over hele landet ved hjelp av den svært tydelige profilen med de gule og sorte skiltene.

Våre bilverksteder har i over 20 år gjort bilLivet enklere gjennom bedre tilgjengelighet, effektiv service, innovative løsninger og konkurransedyktige priser.

Vi har en ambisjon om å gjøre verkstedbransjen mer moderne, ryddig og transparent av flere grunner:

  • Hos oss handler det om tillit og klarhet: Når du velger et bilverksted, vet vi at tillit er avgjørende. Derfor fokuserer vi på å gi deg full åpenhet og tydelighet i alle våre tjenester. Du kan føle deg sikker på at du tar det riktige valget ved å velge oss.
  • Vi leder an i markedet: Vi er opptatt av å være fremoverlente og moderne. Ved å være transparente og innovative, skiller vi oss ut som ledende i bransjen. Hvis du setter pris på disse kvalitetene, er vi det ideelle valget for deg.
  • Din tilfredshet er vår prioritet: Vi tror på at økt åpenhet og klarhet vil gjøre deg mer fornøyd som kunde. Det betyr ikke bare bedre service, men også høyere grad av lojalitet og anbefalinger fra fornøyde kunder som deg.
  • Vi skiller oss ut fra mengden: Ved å legge vekt på å være transparente og enkle å forstå, adskiller vi oss fra konkurrentene i et tøft marked. Vi vil at du skal se hva som gjør oss unike, og velge oss på grunn av det.
  • Vi er klare for fremtiden: I en verden der biler blir stadig mer avanserte, vet vi at behovene endrer seg. Derfor tilbyr vi ikke bare moderne tjenester, men vi skal også være transparente og lette å forstå, slik at du alltid føler deg ivaretatt hos oss.
Åpen

Vis åpenhet gjennom å være positiv, lyttende og møt alle med respekt og smil. Vi bygger teamet vårt gjennom å vise hverandre medmenneskelighet, tillit og er redelige med hverandre, samtidig som vi åpne for endringer og nye forslag.

Pålitelig

Gjennom å være ærlige, transparente og punktlige skaper vi tillit og troverdighet hos våre kunder, samarbeidspartnere og kolleger. Når vi er pålitelig, vil vi bygge sterke relasjoner og opprettholde et godt omdømme.

Proaktiv

Ved å ta initiativ, være proaktive og utfordre oss selv viser vi en offensiv holdning. Vi strekker oss langt for å levere kvalitet til våre kunder og søker stadig nye måter å forbedre oss, og våre tjenester på.

300

verksteder

32

distribusjonssentre

Kontakt

info@mekonomencompany.no

Helsfyr Panorama, 9. etg.,
Innspurten 9, 0663 Oslo
Norge

Web

Vil du vite mer? Besøk mekonomen.no

Følg oss på Facebook