Preqas

Preqas er en leverandør av moderne verksted- og diagnoseutstyr til bilbransjen i Norge.  Vi leverer helhetsløsninger til bilverksteder, samt akkreditert kalibrering og årskontroll for godkjente verksteder.

Preqas tilbyr, med sitt brede spekter av merkevarer innen tyngre verkstedutstyr, unike helhetsløsninger for hele bilindustrien. Vi har et stort produktutvalg, bred ekspertise og en tilgjengelig serviceorganisasjon i hele landet. Vi utfører installasjoner og kalibrering av verkstedutstyr, samt serviceavtaler og årskontroll på verkstedutstyr som imøtekommer Statens Vegvesens retningslinjer og lovkrav i PKK-forskriften, verkstedforskriften og lov om internkontroll på kjøretøyløftere, bremseprøvere, kompressorer, etc.

Historien i selskapet strekker seg tilbake til 2016 og hovedkontor, eget serviceverksted med stort tilhørende produkt- og reservedelslager finnes i dag i Oslo, på Helsfyr og i Rosenholmveien.

Med hele bilindustrien som kunder: kjedeverksteder, merkeverksteder, uavhengige verksteder, kommune, tunge kjøretøy og dekkverksteder, er vi en trygg akkreditert og kvalitetssikret partner som leverer helhetlige løsninger som er optimalisert for den spesifikke virksomhetens behov.

Fra planlegging og valg av utstyr til logistikk, installasjon, vedlikehold og kalibrering, så er Preqas et opplagt valg fra start til slutt.

Orange Preqas logo
8

år i bransjen

131 mill

i omsetning (2023)

Kontakt

info@mekonomencompany.no

Helsfyr Panorama, 9. etg.,
Innspurten 9, 0663 Oslo
Norge

Web

Vil du vite mer? Besøk preqas.no