Bileko Car Parts

Bileko Car Parts

Bileko Car Parts Norge (BCP) er Norges ledende grossist og totalleverandør til verkstedbransjen, og er et selskap i Mekonomen Company. I dag består BCP av et sentrallager plassert i Strängnäs, et nasjonalt lager på Gjøvik og 32 lokale distribusjonssentre rundt om i landet. I løpet av 2025 skal det etableres et nytt nasjonalt sentrallager på Vestby i Norge, som vil forbedre leveringsevnen vår ytterligere.

Endringen innebærer en sammenslåing av lokale MECA- og Mekonomen-avdelinger til et felles forsterket logistikknettverk. Dette vil øke effektiviteten, forbedre servicen til våre kunder og redusere utslipp fra transport av varer.

Etter endringene vil dagens kunder få en økning i antall distribusjonssentre fra 27 til 32. BCP vil fremover betjene både MECA og Mekonomen kjedeverksteder, samt alle øvrige kunder som vi har i dag.

Lokal tilstedeværelse er viktig for våre verkstedspartnere og våre kunder. Vi er derfor lokalisert på viktige knutepunkter rundt i hele Norge. Gjennom endringene vi gjør vil distribusjonssentrene få en større bredde og dybde enn det vi har i dag, noe som  vil øke leveringsgraden og servicen. Vårt sortiment inkluderer foruten bildeler til over 8000 bilmodeller, også deler og utstyr til tunge kjøretøy, smøreoljer, lakk og non-paint, verktøy samt et bredt utvalg av forbruksmateriell.

Dyktige selgere på veien

For å hjelpe våre verkstedpartnere har vi mange dyktige og service-minded selgere. Som kunde av BCP får du din personlige lokale kontaktperson som kjenner deg og ditt verksted, og som gjør sitt ytterste for å hjelpe deg.

Kundesenter med sterk fagkompetanse

Vi har bransjens beste kundesenter hvor vi nå forsterker vårt kompetansemiljø for å kunne gi våre verkstedkunder raskere svar. De som jobber her har lang bransjeerfaring, er løsningsorienterte og gjør sitt for å gi deg god service og raske svar.

Bransjens beste webshop

I BCP Webshop kan verksteder og andre bedriftskunder handle bildeler, verktøy og forbruksmateriell, raskt, enkelt og når som helst på døgnet.

Du kan enkelt søke etter reservedeler ved hjelp av registreringsnummer og du får detaljert produktinformasjon, pris og lagersaldo. Sammen med ordrehistorikk har du alltid full kontroll på dine bestillinger. Alt vises i et oversiktlig brukergrensesnitt med over 100 000 produktbilder. Du kan bestille fra flere lagre, noe som sikrer best mulig tilgjengelighet.

Bilens service- og reparasjonstider samt serviceskjema er tilgjengelig i web-shopen. Programmet kobles direkte til de fleste forretningssystemer i bransjen, og forenkler utarbeidelse av kostnadsoverslag og tilbud.

Kontakt nærmeste BCP-avdeling, så hjelper vi deg med en brukerkonto.

90000 +

lagerførte artikler

32000

kvm

Hvorfor gjør vi disse endringene?

Bedre service og personlig oppfølging

Tilgang til flere produkter

Effektiv og rask levering

Bransjeledende webshop

Fornøyde verkstedkunder

Reduksjon av utslipp fra transport

Om BCP

Ta en titt på vårt sentrallager i Sverige

Vi er stolte over vårt sentrallager i Mekonomen Company som ligger i Sverige. I årene 2016-2020 pågikk det et stort arbeid med å slå sammen vareforsyningen for Mekonomen, MECA og BilXtra til vårt sentrallager i Strängnäs. I 2021 ble vi også belønnet på Retail Awards, som er en galla der Svensk Handel deler ut priser i ulike kategorier, og der vi vant prisen for “Årets logisitkksatsning”. I videoen kan du følge med inn og se litt av hvordan vårt lager ser ut og hvordan en vare forflytter seg gjennom lagerets ulike deler.

Kontakt

info@mekonomencompany.no

Helsfyr Panorama, 9. etg.,
Innspurten 9, 0663 Oslo
Norge